Berner Care

Op facebook is een geweldig initiatief geboren. Berner Sennen honden die door omstandigheden niet door hun baasjes geholpen kunnen worden bij ziekte, worden door deze geweldige stichting geholpen om beter te worden. Het mooie van deze stichting is dat de giften direct naar noodleidende Berners gaan en alles wordt gerund door vrijwilligers. Elke cent van het gedoneerde geld komt dus goed terecht. Je kunt ook de revalidatie van de geholpen Beertjes volgen op deze Site.

Meld je nu aan en hoe geweldig is het als je af en toe of maandelijks een bedrag doneert aan deze geweldige stichting.

Link naar Berner Care.


Tip Tip Tip - Uitlaatservice

Fun for Dogs!

Welkom bij Hondenuitlaatservice 'FUN for DOGS!'

Mijn naam is Wendelien.

Mijn grootste passie in mijn leven is mijn gezinnetje bestaande uit mijn partner Richard en mijn dieren, Senna (een kruising Deense dog van 3,5 jaar) en Funske (een fries paard van 21 jaar).

Na mijn studie Stichting Opleidingen Dierenbranche te Bunnik heb ik altijd gewerkt met dieren, ik ben werkzaam geweest in een dierenpension, een dierenkliniek als dierenartsassistente en als hondentrimster.

In 2014 heb ik aan de Martin Gaus Academy de opleiding voor hondenuitlaatservice gevolgd. Deze erkende opleiding heb ik met succes afgerond. Een nieuwe uitdaging voor mezelf om een nieuwe weg in te slaan met iets waar mijn hart ligt en wat ik ontzettend graag doe, ‘werken’ met honden!.


Kane

Kane v't Samaikanest

Ik ben Lucien Huybrechts.Mijn kennel(van de Samaika)bestaat al meer dan 30 jaar!!Ik woon,in het kempische dorpje Dessel. Onze eerste berner destijds noemden wij SAMmy(vom Wiedershoven) en onze tweede hond was MAIKA(du champs des treffles). Zo ontstond de kennelnaam van de SAMAIKA deze kennelnaam werd in 1982 toegekend door het FCI (Federation Cynologique International)en is sindsdien officieel geregistreerd op naam van Lucien Huybrechts door de KMSH (Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus).

Kane is uitgekozen als pappa van onze pups. Pups worden verwacht half mei 2014.


Hans en Lisa

Easy Living

Wij zijn Hans en Lisa Roeters, en hebben, samen met onze kinderen, onze Poes en onze Berner Sennenhonden, een kleine liefhebbers kennel in de mooie Kempen. Omdat wij niets zien in kennels en hokken, lopen onze honden vrij rond, mede daarom leven onze honden in een harmonieuze roedel. Ons streven is een gezonde, vriendelijke en mooie Berner Sennenhond te fokken. De gezondheid van de honden, staat bij ons hoog in het vaandel. De reuen die wij kiezen komen uit langlevende gezonde lijnen. Al onze honden hebben een stamboom van St.-Hubertus. Elk nestje wordt bij ons in huis geboren zodat de puppy's, en de moeder, altijd onze volle aandacht krijgen. Zo kunnen de puppy's ook al aan de huiselijke sfeer wennen. Wij staan onze puppykopers altijd met goede raad bij.

Hans en Lisa zijn de fokker van onze Caitlyn.


Doris und Stephan

Von der Nusbaumwiesse

Doris en Stephan zijn de fokkers van Bindi. De pups groeien in huiselijke kring op en worden zeer goed verzorgd en gesocialiseerd. Een echte aanrader voor Bernerliefhebbers.


Brooke Hospital for animals

Brooke Hospital Nederland

Wij zijn donateur van Brooke Hospital omdat dieren niet voor zich zelf kunnen zorgen en Brooke niet alleen geld geeft aan derde wereld landen maar de bezitters van dieren beter hun dieren leert verzorgen.

Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. De toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn. Het doel is om met de bewezen duurzame oplossingen miljoenen werkpaarden en -ezels te helpen waar dit het hardst nodig is. Ze bereiken dit met eigen kliniekcentra en mobiele klinieken, en ook door samen te werken met lokale dierenhulporganisaties en oplossingen met hen te delen. Hiermee helpt Brooke de dieren, maar ook de mensen die afhankelijk zijn van hun werkdier in de armste gemeenschappen van de wereld.


WSPA

WSPA Nederland

Wij zijn donateur van WSPA omdat dieren niet voor zich zelf kunnen zorgen en in de missie van WSPA helemaal geloven.

De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt. Al bijna 30 jaar brengt WSPA dierenwelzijn onder de aandacht. Ze concentreren zich op gebieden in de wereld waar weinig of helemaal geen maatregelen worden genomen om dieren te beschermen.


Berner Sennen Startpagina

Zie fokkers Limburg.


VBSH

Wij zijn een grote groep Berner-liefhebbers die zich in verenigingsverband hebben georganiseerd (ongeveer 1650 leden) om dit mooie ras verder te verbeteren.Hoe we dit doen is verwoord in onze statuten, huishoudelijkreglement en overige reglementen die vrij te downloaden zijn uit onze documentenbibliotheek.

VBSH.


(C) 2011 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken